4.8.16

AMERIKA 2016 - Indianapolis

Prvi dan američke turneje započeo je šetnjom po samom centru Indianapolisa. Indianapolis ili "Raskrižje Amerike" kako ga neki zovu glavni je grad američke države Indiana i 2015. godine imao je oko 850.000 stanovnika te je na 14. mjestu američkih gradova po broju stanovnika. Osnovan je 1821. godine i možda najpoznatiji je po jednodnevnoj utrci Indianapolis 500. Ovaj grad također može se pohvaliti vrhunskim sportskim momčadima te je domaćin košarkaškoj momčadi Indiana Pacers te momčadi američkog nogometa pod nazivom "Colts".

NAŠ "MALI AUTO" - FORD EXPLORER - puno kofera, velika djeca, a što reći...

Nekih stvari se ne možemo odreći. Nije nešto posebno, ali obiteljski je običaj da popijemo piće u Starbucks-u u svakom gradu u koji dođemo. Ovo je naš prvi u Indianapolis-u.

BANKERS FIELDHOUSE ARENA - DVORANA KOŠARKAŠKE MOMČADI INDIANA PACERS



INDIANAPOLIS - grad je izuzetno čist, nema prosjaka, možda nije najljepši koji sam vodio, ali nije niti najgori




LUCAS OIL STADIUM - Stadion na kojem igra momčad američkog nogomet "COLTS"
KONCERT DEMI LOVATO
Na kraju dana došao je i glavni razlog našeg "skretanja sa glavnog puta". To je koncert Klarine omiljene pjevačice Demi Lovato. Iskreno meni ništa ne znači, ali Klara čim je doznala da idemo u Ameriku odmah je proguglala njezinu stranicu i kada je vidjela da ima koncert u Indianapolisu naš plan puta bio je definiran. Iskreno, doista smo put planirali sa ovim koncertom, odnosno prilagodili smo odlazak u Ameriku i cijeli plan puta ovom koncertu. Nadam se da će i Klara cijeniti trud i ljubav koju joj pružamo i da će u narednom periodu u svakom pogledu dati sve od sebe. To nam je obećala pa ćemo početkom školske godine vidjeti da li se držala riječi kao što smo se držali riječi B i ja.