14.7.17

20 KRUGOVA ZA 20 GODINA

Prije 20 godina sklopili smo Barbara i ja brak te sam razmišljao kako proslaviti 20. godišnjicu braka na jedan poseban način. Ideja se sama nametnula, a to je trčanje 20 krugova (1 krug - 20 km) na našoj Grabi, a koja je «domaći teren» naše Sisačke divlje trkačke lige.
Kako su materijalne stvari potrošne, a iskustvo, povijest, osjećaju ostaju to je moja ideja pala na «plodno tlo» te smo se 12. 7. 2017. godine okupili na Grabi svi sa istim ciljem, a to je trčanje 20 krugova ili nešto više od 20 km.
Predivno je bilo vidjeti prijatelje koji su došli iz Petrinje, Zagreba, Siska da zajedno sa Barbarom i samnom te našom djecom uveličaju ovaj predivan dan. Bilo je predivno biti dio ove pozitivne ekipe koja se tijekom našeg trčanja izmjenjivala sa nama tako da kada su jedni trkači otišli, došli su drugi te smo nakon 2 sata i 30 minuta Barbara i ja otrčali svojih 20 kilometara. Kao što je život maraton, a ne sprinterska utrka to se nismo opterećivali vremenom trčanja.
Uz nas trčala su naša djeca Matija Luka i Klara Ana tako da smo obiteljski proslavili naših 20 godina u pravom smislu te riječi.
Da ovaj poseban dan u našim životima bude još ljepši pobrinuo se naš ligaš Branko Šubić iz Petrinje koji nam je svima uručio prigodne darove povodom podrške koju mu ligaši daju na njegovom hodačkom putu od Vukovara do Petrinje koje će biti od 1. 8. do 5. 8. 2017. godine.

Još jednom svima puno hvala koji su bili uz nas u ovom predivnom događaju !

LJETO 1995, Pula (dok smo hodali)