22.12.17

HVALA SVIMA !

Športski atletski klub «Sisak» organizirao je sinoć godišnju svečanost na kojoj su se dijelile medalje i diplome za natjecatelje Sisačke nasip lige kao i za druga ostvarenja u ovoj godini u atletici.
Ja sam dobio zlatnu medalju kao pobjednik u kategoriji 40 – 49 godina na Sisačkoj nasip ligi te medalju kao član ekipe koja se natjecala u HUICP natjecanju te smo kao ekipa iz 3. lige uspjeli izboriti ulazak u 2. ligu.
Pored ove medalje dobio sam i Plaketu za doprinos razvoju atletike u Gradu Sisku, ali ova Plaketa koliko je moja toliko je i svih onih koji su bili uključeni u razvoj sisačkog cestovnog trčanja.
Unazad godinu dana postali smo prava i prepoznatljiva ekipa koja je okupljena u Klubu, ali i u trkačkom pokretu «Sisačke divlje trkačke lige».
Pored ovih priznanja moram reći da sam počašćen i zahvalan što je Klub prepoznao moje sportske rezultate u ovoj godini te mi je ukazao veliku i neopisivu čast da budem nominiran od strane Kluba za Sportaša Grada Siska za 2017. godinu.
Ova nominacija je za mene doista neopisiva čast i zadovoljstvo te motiv da i u slijedećoj godini nastavim ovakvim radom.
Želim se ovim blogom zahvaliti svojim ligašima, konkurenciji, Klubu na nominaciji, a posebno svojem treneru Nemanji Koraću te svojoj obitelji, a posebno Barbari koji su uvijek uz mene i bez kojih ja ne bi mogao postići sve ono što sam u ovoj godini postigao.
Rezultati koje sam ove godine postigao su:
·      36. mjesto na svijetu na Svjetskom veteranskom prvenstvu u daljinskom plivanju (utrka na 3 km)
·      završio dva poluironmana (Beograd i Poreč)
·      učesnik na dva Noćna cenera (utrka na 10 km, Zagreb, Sisak)
·      učesnik Sisačke nasip lige, pobjednik u kategoriji
·      finisher polumaratona (Varaždin, Zagreb x 3, Beograd, Split, Velika Gorica, Zadar)
·      finisher trail utrke – Papuk (28 km)
·      učesnik dviju biciklističe utrke (Umag – 88 km, Sisak 110 km)
·      učesnik prvog plivačkog maratona u Brčkome (rijeka Sava, 9 km) – 6. mjesto ukupno
·      učesnik Sisačkog plivačkog maratona
·      utemeljitelj «Sisačke divlje trkačke lige» - grupe koja okuplja sisačke trkače rekreativce

·      idejni začetnik humanitarne akcije «24 sata non stop trčanje»

HVALA OD SRCA!